Barra

Hier is de nieuwste aanwinst, de mobiele oplossing. Koffie, geluid, cocktails, maar alles in het mediterrane concept.

Een blikvanger van jewelste voor uw event. Logo en reclame uitingen van en voor uw bedrijf er op? Geen probleem.

Ik heb een aantal opties genoemd, maar waar zit u aan te denken….? Alles mogelijk.

Gin Tonic

Een uniek Ibiza concept, de ultieme Gin Tonic geserveerd met verse garnering en met TéTonic, een geheel nieuw item in Gin tonic land, als eerste bij Ibiza Total Concept. Geef elke gin je favoriete smaak of laat je verrassen door onze uitgebalanceerde nieuwe combi’s. Uiteraard alleen met de mediterrane merken.

Koffie

Cafe’s Ibiza, het koffiemerk naar het gelijknamige eiland. Ik heb het mee genomen uit Ibiza, evenals de accessoires, kopjes etc.

Verkrijgbaar op ieder event van Ibiza Total Concept en op doordeweekse dagen met een vaste standplaats in Almere, hoek Brouwerstraat naast de MediaMarkt. Hier wil ik de relaxte sfeer neerzetten, het sociale aspect van onze vakantielanden. Voor je werk, staand en onder genot van de dagelijkse nieuwtjes voor je naar je werk gaat of gaat winkelen, even genieten op zijn Spaans/Italiaans. Ik vond het heerlijk om als gejaagde westerling, hier de mensen te aanschouwen, net wakker, met koffie en krantje. Zijn wij ook klaar voor dit onthaasten…..kom het ervaren.

DJ Booth

Maar alleen met het beste geluid en dito dj gear. Voor mij en volgens vele dj’s over de hele wereld is dit Pro audio van PIONEER. Dus ook voor Ibiza Total Concept. Ervaar het geluid alsof je een hoofdtelefoon op hebt, nooit te hard en loepzuiver.

Welke toepassing kunt u bedenken?

Binnenkort een event. Vertel me wat u kunt met deze prachtige “Barra de DJ móvil”. Spaans voor mobiele dj bar….

Waar ben je te bereiken?

Op de homepage onder kopje agenda van deze site vind u de events in het land. Het is mogelijk om uw bestelling hier af te halen, een mail of bericht met uw bestelling is voldoende. Zo bespaart u de verzendkosten.