DJ Ronny V.

La Fuente

Presskit Dj Ronny V.

Begonnen met muziek op mijn 4e levensjaar, draaide met 12 in de lokale disco in Castricum en begon het echte werk op mijn 16e in Amsterdam, uiteraard met vinyl.

Draaide meer voor de fun, maar door mijn werk bij een grote retailer, starte ik daar de Pioneer Dj wereld op, raakte weer enthousiast, gaf lessen samen met de Pioneer Dj school aan kids en nam onder de strikte controle van DJ José met succes de skills af.

Vanaf dat moment kwam de dj carrière in een stroomversnelling, starte mijn eigen bedrijf ”Ibiza Total Concept” en draai inmiddels als vaste Dj voor bijna alle Ibiza beurzen, stond op Summer Energy op de talent stage, stond in het voorprogramma van Dyna in Club Cell. Onlangs draaide ik op Ibiza in het nieuwe Marble Stella Maris, was aanwezig bij Club 73 en ben vaste DJ bij Ibiza Ice.

Ik gaf 2 keer mijn eigen uitverkochte Ibiza feest bij de Upperdeck in Naarden, The White Island Xperience, met grootheden als Roog, Eric van Kleef, Dj Jose en Ruben Vitalis.

Onlangs draaide ik op “Ibiza Dances Festival” waar ik ook medeorganisator was.
Op de “elektronic stage” opende ik met mijn herkenbare “deep/sunny/beachhouse” klanken, om vervolgens de avond af te sluiten met een stevige Techhouse/Techno set. Ook aanwezig op dit vernieuwende concept; Orson Welsh, Maus, Thomasso, José, Jay2U, stretch en Patjo. 19 Mei is de 2e editie van dit te gekke vriendenfestival….

Afgelopen zaterdag was een hele speciale, namelijk draaien bij Deining in Castricum met o.a. La Fuente en vriend Keanu.

Ook staan de mixen op Mixcloud.

Mijn motto:

Best thing of being a DJ? Making people happy!