Mijn tips Ibiza

Op mijn events, achteraf via mail, whatsapp etc krijg ik veel vragen over Ibiza. Logisch want ben verliefd op dit eiland en heb er zelfs mijn baan voor opgegeven om alles met “The white Island” te gaan doen.

Maar er is een site van mijn vrienden Clemens en Dianne die de afgelopen tijd een archief hebben aangelegd, die mij veel tijd scheelt en voor jullie het meest uitgebreide info punt is omtrent alles met Ibiza. Op categorie, maar vooral betrouwbaar omdat ook op Ibiza niet alles is wat het lijkt.

Ik heb daarom deze link voor jullie aangemaakt zodat al je vragen beantwoord worden. Het is wel de bedoeling dat je alles eerst leest, zonder direct te mailen of vragen te stellen aan ze. Ibiza is vooral aan de hand van deze tips ook zelf ontdekken. Huur een auto en trek er op uit, ontdek plekjes en geniet van alles wat het eiland nog extra voor je in petto heeft.

Achteraf bij terugkomst kan je op mijn webshop nog even nagenieten en wat drankjes of producten voor Nederland bestellen. Daarmee zit je weer even op je favo plekje…..

Succes met ontdekken,

Ron

mijntipsibiza