Wat doen wij

Hier een aantal voorbeelden van succesvolle projecten op locatie.

Op het culinaire hoogtepunt van het jaar “Taste of Amsterdam” zette Ibiza Total Concept de secret garden neer. Een project die het onderwerp van het gesprek was zowel voor, tijdens en vooral ook na dit grootschalige event. Licht, geluid, Dj’s exclusieve dranken die gretig aftrek vonden bij de “Chiringuito”. Qua inrichting gekozen voor de ultieme lounge beleving en dat hebben we geweten. Alle dagen zat de tuin vol. Jan Versteegh maakte nog even een verslag, was vol lof  en daar waren we natuurlijk super trots op!

Jan Versteegh

Jan Versteegh

Vincolores

Vincolores

 

 

Vakantie beurs Utrecht. Hier vertegenwoordigde wij Spanje en dan uiteraard IBIZA. Tot ver na sluitingstijd werdt hier gelounged en gedanst op heerlijk Ibiza klanken van top Dj’s. Uiteraard met een wijn van Ibizkus, Hierbas, Islena bier of één van de heerlijke cocktails van Vincolores en Ibiza Ice. Ibiza Total Concept is  premium reseller van deze merken in de Benelux.

Ibiza Xperience Eindhoven. Voor het vierde jaar op rij organiseert Ibiza Total Concept wederom in Maart 2019 de lounge area op deze grootste overdekte Bohemian, Ibiza/hippiebeurs van Europa.

Ibiza dances festival De eerste editie was direct een succes in festival land. Het “Burning man” thema was uniek en nieuw in Nederland. Kom met je gekke vrienden, kleed je op je eigen unieke manier in het thema en ga los. Dat was onze slogan en dat hebben we geweten. Wij hebben dit dance event samen opgezet met Rianne van Ibiza dances en Cilla van de IMBC business club, nu bezig met een geweldig nieuw project XploreIbiza.

Ibiza beurzen en markten Op locaties waar de exclusieve dranken geschonken mogen worden pakken we uit en belonen deze gastvrijheid van de aanwezige horeca met het boosten van het event. Door ons netwerk en de vooraf promo zorgen we voor meer bezoekers en het echte Ibiza gevoel door de aankleding. Zo krijgt het event een bovengemiddelde beleving en verzand het niet in een, met alle respect, ordinaire rommelmarkt. Horeca ondernemers die verder kijken dan degene die bang zijn dat ze een biertje minder verkopen, zijn vaste partners geworden en leggen ons vaak al vast voor de volgende edities.